Aqua Fitness UNGDOM

Aqua Fitness – boards, pole m.m.

Et ungdoms hold, til de som har lyst til at udforske nye alternativer til en udfordrende og sjov måde at dyrke motion på, og afprøve forskellige aktiviteter i løbet af en sæson.

På dette hold vil afprøve forskellige aktiviteter.
Men det vil primært bestå af:
Aqua boards, som er fremragende til forskellige former for aquafitness, yoga og andre aktiviteter, hvor der trænes styrke og balance.
Du kan tage mange forskellige fitnessøvelser med over på boardet og bruge udstyr som kettlebells til at gøre træningen hård og udfordrende.

Det kan være med til at lokke flere mænd til fitness i svømmehallen, fordi det bliver hårdere end træning i vandet, hvor man er vægtløs.
Balancen bliver også i høj grad udfordret, og boardet gør lunges og andre øvelser væsentlig sværere – og også ret underholdende, når deltagerne i starten ryger i vandet.

Derudover ville vi forsøge at afprøve Aqua pole fitness.
Aquapole fitness er en rigtig god og effektiv måde at få en workout på.
Brugen af vandet er både med til at skabe modstand samt til at yde støtte. Der trænes her mave, skuldre, hofter, udholdenhed og puls, på en anderledes måde.

Det er meningen at holdet gerne må være sjovt og hyggeligt så man kan gå derfra med et smil på læben, det skal være sjovt, men vi vil også se jer kaste jer ud i nye ting og forhåbentlig føle en bedre styrke i hele kroppen når året er omme.

Vi håber på at se nogle friske sjæle som har lyst til at afprøve noget nyt og godt.