Førstehjælp / livredning

Hvorfor alt dette postyr?

På Bornholm har vi i dag to livreddertårne på henholdsvis Sandvig Strand og Balka Strand. Disse bemandes hvert år af livreddere fra Tryg Fonden.

Som livredningsdommer her på Bornholm, synes jeg det ville være kanont at så mange som muligt ville være istand til at gøre en indsats på stranden,ved havnen, eller andre steder hvor vi kan gøre en forskel for andre der er i nød, eller har brug for førstehjælp.

Uddannelsen som kystlivredder er hård, men samtidig spændende og international. Så med denne i hånden kan du gøre tjeneste over alt i verden.

Hvis du går og skal til at forberede dig til din prøve som livredder er du altid velkommen i svømmehallen i vores offentlige åbningstider. At foretrække vil nok være der hvor vi har motionssvømning.
Der vil være autoriseret livreddere til stede som kan hjælpe dig hvis du har brug for gode råd og værktøjer til at forberede dig på din prøve. Selve prøveaflæggelsen aftales med Michael Hoffmann ved personlig aftale eller en e-mail med oplysninger om antal prøvedeltagere og hvor fra I/du kommer: Gudhjemnu.watersport@mail.dk

Prisen for alt dette er kr. 600,- ex. moms pr. person. Det koster ikke ekstra at gå op til ny prøve, hvis man dumper.

Læs beskrivelsen af Bassinlivredderprøven her.

Se videoklip fra Bassinlivredderprøver her.

Med venlig hilsen

Michael Hoffmann
Livredningsdommer