Massage

Her kan du læse mere om nogle af de massører vi har tilknyttet til svømmehallens sanseaften.

Derudover tilbyder nogle af massørerne massage i egne lokaler, mens andre tilbyder massage i svømmehallens massage-rum på 1. sal.

Tidsbestilling skal ske direkte hos massøren.

Pierluigi:

Dybdegående massage

“Kender du til stress og spændinger i krop og sind? Vil du gerne genskabe indre balance og åbne for de positive emotioner i dig? Glæde er ikke et objekt, som vi kan kigge efter udenfor os selv. Det er noget vi bygger inde i os selv!
Hvad venter du på? Ring og lav en aftale om dybdegående helende massage.

Pierluigi Marconato
Tlf. 50 38 96 74
pierluigimarconato@gmail.com

Charlotte:

Velvære

  • Afslappende massage
  • Healing
  • Lækker ansigtsbehandling med parabenefrie produkter
  • Samtale terapi
  • Økologiske Aloe Vera produkter

Charlotte J. Herschend, Rønnevej 11a, 3770 Allinge
Tlf.: 23 41 39 92
aloealt@bnet.dk

Susanne:

Uddannet  2009-2011 fysiurgisk massør fra Bornholms Massageskole, Nyker ved Vibeke Haas.
Diplomuddannet stressmentor nov. 2019, Life Academy
Kursus kropsterapeut nov.2019, Totum
Diplomuddannet Hypnoterapeut nov. 2023, Institut for Avanceret Hypnose, ved Jacob Stratocotta.
Lægesekretær med speciale i at skanne for knogleskørhed – Bornholms Røntgen og Skanning. Her arbejder jeg 20 timer om ugen og skannet siden 2011.
.
Jeg tilbyder fysiurgisk massage, hvor jeg bruger greb fra afspændingsmassage og akupressur massage.
Jeg kan tage hårdt fat, men også bare velvære. Kommer an på klienten og symptomer.
Jeg bruger meget fra mine andre uddannelser, da jeg for kunne forstå klienten og deres smerter bl.a. bruger en del terapeutisk snak inden og under massagen.
Jeg har valgt tage uddannelse i Hypnose/hypnoterapi, da jeg også vil kunne tilbyde det senere i min hjemmeklinik. Har egen klinik i mit hus. (har tider tirsdag eftermiddag/aften fra kl. 16.00 og onsdag fra kl. 13.00- 1800 samt torsdag 8.00-17.00) Akuttider fredage
Valget som hypnoterapeut er taget, fordi jeg føler, jeg kan tilbyde så meget mere i mine behandlinger, men har ønsket at have de rette professionelle værktøjer hertil. Skal lige igennem ca 10-20 “prøvekaniner” så jeg er godt rustet til denne form for behandling også.
.
Men min behandling, jeg kan tilbyde i Svømmehallen, er helt klart ren og skær massage, hvor det vil blive velvære med diverse greb inkluderet og ikke mindst symptom behandle.
.
Susanne Skovgaard Jensen
Paradisgade 17, 3700 Rønne
Mobil: 29 46 00 07

Anne:

Healthcare og Wellness

Jeg har en Lægeeksamineret Fysiurgisk massør uddannelse med specifik skadebehandling. Teoretisk eksamen i ( Anatomi og fysiologisk sygdomslære), samt kurser i forskellige specialer. Jeg har mere end 10 års erfaring indenfor Healthcare og Wellness i Kbh.

Hos mig kan du vælge:
– Dybdegående specifik behandling af muskelspændinger, forårsaget af eks. monotomt muskelarbejde, syreophåbninger, psykisk stress og træk.
Investerer du i en ren forkælelse, kan jeg også tilbyde en blid forebyggende helkrops Wellness massage, eller f.eks. en ansigtsmassage, som roligt løsner op for div. spændinger i ansigt og nakkemusklerne.

Jeg lægger stor vægt på, at enhver behandlingsform skal være en god oplevelse for dig, og tager altid udgangspunkt i dig og dine ønsker.

Anne Sommer
Tlf.: 29 42 65 33
a.s.sommer@mail.tele.dk

Camilla:

Holistisk kropsbehandling

En muskel- og vævsmassage hvis mål er at genoprette kroppens naturlige egenbalance. Kroppen er ofte både overspændt og underspændt forskellige steder, tit som følge af en travl hverdag. Gennem behandlingen gives impulser til afbalancering af kroppens muskulatur, væv og kroppens naturlige netværk af energibaner, hvilket genskaber fornyet cirkulation og vitalitet.

Camilla Ellekvist / Psykomotorisk terapeut
Tlf.: 50 50 16 33
post@camillaellekvist.com

Siri Moe – Klinik Smil:

Til sanseaftner tilbyder jeg mini AromaTouch eller Access Bars
AromaTouch er en serie af blide berøringer med æteriske olier fra doTerra. Massagegrebene er nænsomme og sanselige, olierne er fortyndet så de arbejder dybere og længere, og så det ikke er for voldsomt med evt. sauna og brusebad (da disse øger effekten af olierne) bagefter.
De første olier indbyder til grounding og beroligelse af nervesystemet
de næste olier støtter immunsystemet og energetiske grænser
de næste olier arbejder med bindevæv, muskler og smerter
de sidste olier indbyder til glæde og energi løft.
(Normal behandlings tid ca. 45 minutter)
Access Bars® er en blid berøringsteknik, der stilner sindet. ‘At få sine Bars kørt’(det kalder vi det, når man modtager en behandling) giver folk lov til at læne sig tilbage, ikke at skulle gøre noget og bare modtage. Bars er 32 punkter på dit hoved, som, når de berøres blidt, let og ubesværet slipper alt, hvad der forhindrer dig i at modtage.
Universet er en kilde til uendelig overflod, og det ønsker at bidrage til dig! Vi er faktisk nødt til at sætte barrierer op for ikke at modtage storheden, skønheden og magien af det, der er muligt. Bars nedbryder de barrierer. Det her er en mulighed for, at du kan give slip på det hele!  (Normal behandlings tid 60-90 minutter)
Siri Moe
mobiltlf.: 60 61 19 76
Klinik Smil på facebook : https://www.facebook.com/KlinikSmil