Massage

Her kan du læse mere om nogle af de massører vi har tilknyttet til svømmehallens sanseaften.

Derudover tilbyder nogle af massørerne massage i egne lokaler, mens andre tilbyder massage i svømmehallens massage-rum på 1. sal.

Tidsbestilling skal ske direkte hos massøren.

Pierluigi:

Dybdegående massage

“Kender du til stress og spændinger i krop og sind? Vil du gerne genskabe indre balance og åbne for de positive emotioner i dig? Glæde er ikke et objekt, som vi kan kigge efter udenfor os selv. Det er noget vi bygger inde i os selv!
Hvad venter du på? Ring og lav en aftale om dybdegående helende massage.

Pierluigi Marconato
Tlf. 50 38 96 74
pierluigimarconato@gmail.com

Charlotte:

Velvære

  • Afslappende massage
  • Healing
  • Lækker ansigtsbehandling med parabenefrie produkter
  • Samtale terapi
  • Økologiske Aloe Vera produkter

Charlotte J. Herschend, Rønnevej 11a, 3770 Allinge
Tlf.: 23 41 39 92
aloealt@bnet.dk

 

Anne:

Healthcare og Wellness

Jeg har en Lægeeksamineret Fysiurgisk massør uddannelse med specifik skadebehandling. Teoretisk eksamen i ( Anatomi og fysiologisk sygdomslære), samt kurser i forskellige specialer. Jeg har mere end 10 års erfaring indenfor Healthcare og Wellness i Kbh.

Hos mig kan du vælge:
– Dybdegående specifik behandling af muskelspændinger, forårsaget af eks. monotomt muskelarbejde, syreophåbninger, psykisk stress og træk.
Investerer du i en ren forkælelse, kan jeg også tilbyde en blid forebyggende helkrops Wellness massage, eller f.eks. en ansigtsmassage, som roligt løsner op for div. spændinger i ansigt og nakkemusklerne.

Jeg lægger stor vægt på, at enhver behandlingsform skal være en god oplevelse for dig, og tager altid udgangspunkt i dig og dine ønsker.

Anne Sommer
Tlf.: 29 42 65 33
a.s.sommer@mail.tele.dk

Camilla:

Holistisk kropsbehandling

En muskel- og vævsmassage hvis mål er at genoprette kroppens naturlige egenbalance. Kroppen er ofte både overspændt og underspændt forskellige steder, tit som følge af en travl hverdag. Gennem behandlingen gives impulser til afbalancering af kroppens muskulatur, væv og kroppens naturlige netværk af energibaner, hvilket genskaber fornyet cirkulation og vitalitet.

Camilla Ellekvist / Psykomotorisk terapeut
Tlf.: 50 50 16 33
post@camillaellekvist.com