Massage

Her kan du læse mere om nogle af de massører vi har tilknyttet til svømmehallens sanseaften.

Derudover tilbyder nogle af massørerne massage i egne lokaler, mens andre tilbyder massage i svømmehallens massage-rum på 1. sal.

Tidsbestilling skal ske direkte hos massøren.

Pierluigi:

Dybdegående massage

“Kender du til stress og spændinger i krop og sind? Vil du gerne genskabe indre balance og åbne for de positive emotioner i dig? Glæde er ikke et objekt, som vi kan kigge efter udenfor os selv. Det er noget vi bygger inde i os selv!
Hvad venter du på? Ring og lav en aftale om dybdegående helende massage.

Pierluigi Marconato
Tlf. 50 38 96 74
pierluigimarconato@gmail.com

Charlotte:

Velvære

  • Afslappende massage
  • Healing
  • Lækker ansigtsbehandling med parabenefrie produkter
  • Samtale terapi
  • Økologiske Aloe Vera produkter

Charlotte J. Herschend, Rønnevej 11a, 3770 Allinge
Tlf.: 23 41 39 92
aloealt@bnet.dk

Line:

Totum kropsterapi

Kropsterapi er en holistisk behandlingsform, hvor der arbejdes med kroppen som en helhed, for at skabe rum til det enkelte menneske.

Kropsterapiens funktion er at åbne kroppen igen, når den er blevet lukket, spændt og smertende. Når kroppen åbnes, åbnes også vores sind, og vi får mere “plads til at være”. Når vi lærer at slippe vores spændinger, får vi helt konkret mere plads i kroppen, og dette mærkes tydeligt som en slags ny frihed eller en ny plads til sig selv.

Line Ekvall, Melstedvej 9, 3760 Gudhjem
Tlf.: 93832306
www.lineekvall.dk

Anne:

Healthcare og Wellness

Jeg har en Lægeeksamineret Fysiurgisk massør uddannelse med specifik skadebehandling. Teoretisk eksamen i ( Anatomi og fysiologisk sygdomslære), samt kurser i forskellige specialer. Jeg har mere end 10 års erfaring indenfor Healthcare og Wellness i Kbh.

Hos mig kan du vælge:
– Dybdegående specifik behandling af muskelspændinger, forårsaget af eks. monotomt muskelarbejde, syreophåbninger, psykisk stress og træk.
Investerer du i en ren forkælelse, kan jeg også tilbyde en blid forebyggende helkrops Wellness massage, eller f.eks. en ansigtsmassage, som roligt løsner op for div. spændinger i ansigt og nakkemusklerne.

Jeg lægger stor vægt på, at enhver behandlingsform skal være en god oplevelse for dig, og tager altid udgangspunkt i dig og dine ønsker.

Anne Sommer
Tlf.: 29 42 65 33
a.s.sommer@mail.tele.dk

Camilla:

Holistisk kropsbehandling

En muskel- og vævsmassage hvis mål er at genoprette kroppens naturlige egenbalance. Kroppen er ofte både overspændt og underspændt forskellige steder, tit som følge af en travl hverdag. Gennem behandlingen gives impulser til afbalancering af kroppens muskulatur, væv og kroppens naturlige netværk af energibaner, hvilket genskaber fornyet cirkulation og vitalitet.

Camilla Ellekvist / Psykomotorisk terapeut
Tlf.: 50 50 16 33
post@camillaellekvist.com

Siri Moe – Klinik Smil:

Til sanseaftner tilbyder jeg mini AromaTouch eller Access Bars
AromaTouch er en serie af blide berøringer med æteriske olier fra doTerra. Massagegrebene er nænsomme og sanselige, olierne er fortyndet så de arbejder dybere og længere, og så det ikke er for voldsomt med evt. sauna og brusebad (da disse øger effekten af olierne) bagefter.
De første olier indbyder til grounding og beroligelse af nervesystemet
de næste olier støtter immunsystemet og energetiske grænser
de næste olier arbejder med bindevæv, muskler og smerter
de sidste olier indbyder til glæde og energi løft.
(Normal behandlings tid ca. 45 minutter)
Access Bars® er en blid berøringsteknik, der stilner sindet. ‘At få sine Bars kørt’(det kalder vi det, når man modtager en behandling) giver folk lov til at læne sig tilbage, ikke at skulle gøre noget og bare modtage. Bars er 32 punkter på dit hoved, som, når de berøres blidt, let og ubesværet slipper alt, hvad der forhindrer dig i at modtage.
Universet er en kilde til uendelig overflod, og det ønsker at bidrage til dig! Vi er faktisk nødt til at sætte barrierer op for ikke at modtage storheden, skønheden og magien af det, der er muligt. Bars nedbryder de barrierer. Det her er en mulighed for, at du kan give slip på det hele!  (Normal behandlings tid 60-90 minutter)
Siri Moe
mobiltlf.: 60 61 19 76
Klinik Smil på facebook : https://www.facebook.com/KlinikSmil