Nyheder

 

Følg os på facebook!
Morgensvømning fra uge 43
Kære alle morgensvømmere, Vi fastholder i disse Corona-tider foreløbigt åbent for morgensvømning mandag til fredag kl. 6.00-9.00. Husk at der er kaffe på kanden til de morgenfriske 🙂 På gensyn!
Opdaterede restriktioner pr 2/10 2020
Svømmehallen har d.d. fået præciserede areal- og antalsrestriktioner fra Kulturministeriet. Det lille forsamlingsforbud om 50 personer gælder IKKE for svømmehaller, og vi må således være op til 78 personer i vandet. Det betyder at vi igen har sat antallet af billetter til Halloween Disco d. 17/10 op til 78 stk. DOG skal skabsnøgler udleveres af livredderen og afsprittes imellem hver bruger. Dvs. at du imod DKK 20,- i depositum hos livredderen får udleveret skabsnøgle - og at den skal afleveres igen når du er færdig med dit besøg hos os. Max-antal af gæster i omklædningen, sauna og caféen er som hidtil - respektér dette, ligesom afstandskrav skal følges!
Halloween Disco
Gudhjem Svømmehal afholder Halloween Disco for børn i alderen 8-13 år - lørdag d. 17. oktober kl. 19-21. Billetter købes her på hjemmesiden - under Arrangementer. Vi ses! 🙂
Efterårssæsonen er igang!
Så er vi igang med efterårssæsonen, og svømmehallen er godt besøgt fra morgen til aften! Vi henstiller til, at man fortsat orienterer sig om samt efterlever retningslinjerne for brug af svømmehallen. Dvs. afsprit dine hænder - vi har dispensere ved indgang, i omklædningsrum samt ved caféen. Hold ligeledes afstand til de øvrige brugere - og respekter max antal i henholdsvis omklædningsrum samt sauna. Er der mange mennesker i omklædningsrummet, så vent et øjeblik på bænkene udenfor. Men sjusk endelig ikke med afvaskningen inden du hopper i bassinet! Har du eller dit barn symptomer på sygdom, så nyd en dag derhjemme. 🙂  
Retningslinjer for genåbning af Gudhjem Svømmehal
Gudhjem Svømmehal genåbner mandag d. 22. juni 2020. Vi har stadig Coronavirus blandt os i samfundet, og vi skal derfor i samarbejde med brugerne af svømmehallen opfylde retningslinierne for genåbning af Svømmehallen. Vær derfor opmærksom på Sundhedsstyrelsens retningslinier generelt samt for brug af svømmehaller. Retningslinierne fremgår også ved opslag i Svømmehallen. * I bassinet skal der være 4 m2 målt på vandets overflade pr. badende gæst - dvs. vi må have 78 gæster i vandet (dog max 50 personer indtil 8/7). * I omklædningsrummene skal der være 2 m2 pr. badende gæst - dvs. vi må have 15 personer i henholdsvis herre- og dameomklædningen ad gangen. * I saunaen gælder også 2 m2 pr. gæst - dvs. max 5 personer ad gangen. * Generelt gælder kravet om at holde mindst 1 meters afstand. Respektér venligst at vi kun må have ovenstående begrænsede antal gæster - og vis hensyn!   * Til morgensvømningen vil morgenkaffen være til rådighed i svømmehallen samt i forhallen - eller man kan bringe koppen med udenfor i det gode vejr. * I Caféen skal der være 2 m2 pr. gæst - dvs. vi må være 38 personer i caféen. * Vi henstiller endvidere til, at man så vidt muligt tager sit eget svømmeudstyr med til morgen- samt motionssvømning. * Nøglerne til skabene i omklædningsrum afsprittes før og efter brug. Vi henstiller derfor til, at man som bruger benytter den opsatte håndsprit i omklædningsrummene inden brug af nøgle. * Håndsprit (70-85% alkohol) er tilgængelig i forhal, omklædningsrum, svømmehal samt café. * Personalet vil sørge for effektiv, synlig og tidsbestemt rengøring og desinficering af badefaciliteter samt kontaktpunkter i øvrigt.   Personer i øget risiko for et alvorligt sygdomsforløb med COVID-19 bør udvise stor forsigtighed ved besøg.
NYHED: Saunagus
Du kan fremover nyde Saunagus v/ Saunagusmester Mie til vores sanseaftener!