Nyheder

Klik på den enkelte nyhed for et mere læsevenligt opslag.

Følg os på facebook!
Sommeråbent i svømmehallen
Se sommerens åbningstider under Åbningstider her på hjemmesiden! Derudover har vi også forskellige arrangementer, som er åbent for offentligheden - både lokale og turister - vel mødt! Der er morgensvømning alle hverdage kl. 6-9 - med kaffe til de morgenfriske! Der er motionssvømning 5 dage om ugen! Der er offentlig åbent alle ugens 7 dage! Mandage og torsdage har vi i samarbejde med Gudhjem Idrætsforening Sommer-fitness kl. 9-10. Drop-in pris kr. 50,-. Onsdag d. 14. juli har vi Sommer-Sanseaften. Læs mere under Arrangementer, hvor du også booker tid til massør 🙂 Onsdag d. 21. juli har vi Sommer-disco for børn. Læs også mere herom under Arrangementer, hvor du også booker billet. Uge 30 afholder Gudhjem Idrætsforening og Rønne Svømmeklub AquaCamp i Gudhjem Svømmehal. Brochure kan afhentes i Gudhjem Svømmehal, og tilmelding foregår på www.bornsvoem.dk under Tilmelding. Vi har fået nyt badetøj hjem - kom og se vores udvalg af badetøj, badehætter, svømmebriller m.m. Vi har også badetøj med UV-beskyttelse - god til strandbadning. Husk at være opmærksom på de gældende Corona-restriktioner når du besøger os; Vis Coronapas, hvis du er over 18 år, Vis hensyn og hold afstand! Vi sørger for håndsprit og rengøring af hallen og vores faciliteter 🙂 Vi glæder os til at se jer!!
Referat fra Støtteforeningens Generalforsamling 2021
Referat fra Støtteforeningens Generalforsamling finder du nu under menupunktet Støtteforeningen.
OPDATERET d. 6/5-21: Gudhjem Svømmehal åbner mandag d. 10/5
Opdateret d. 6/5-2021: Gudhjem Svømmehal åbner, i henhold til gældende restriktioner, mandag d. 10. maj 🙂 Vi åbner op til en uge med helligdage – og derfor tilpassede åbningstider. Hold derfor øje med aktuelle åbningstider her på hjemmesiden. Orientér dig venligst om gældende restriktioner, som er tilgængelige i svømmehallen. For at antal-registrere vores gæster, udleverer vi armbånd i kiosken! Så husk at henvende dig i kiosken når du kommer - vi skal jo også se dit Corona-pas/neg.test 😉 Skal du bruge skab i omklædningsrum, så henvend dig i kiosken, før du går ind for at klæde om. Husk: Mundbind Afspritning af hænder Fremvis Coronapas/negativ test - hvis du er 18 år og derover Afstandskrav på min. 1 meter Ansvarlighed - Og godt humør! Vi glæder os til at se jer 🙂
Infrarød Sauna
NYHED: Senest i det nye år bliver det i Gudhjem Svømmehal muligt at benytte en Infrarød Sauna. Kabinen er placeret i selve hallen, og indgang sker, efter henvendelse i kiosken, gennem omklædningsrummene. Infrarød Sauna koster pr. person: kr. 30,-/ 15 min kr. 60,-/ 30 min Ekskl. bad Der kan være op til 4 personer i kabinen samtidigt. Påklædning - så let som muligt - og medbring eget badehåndklæde. Sanseaften i december 2020: Vi arbejder på, at den infrarøde Sauna vil være tilgængelig til Sanseaften i december. Det vil være på forsøgbasis, hvorfor der ikke vil være en merpris denne aften.  
Varmtvandsbassin og Infrarød Sauna
Der er d.d. oprettet et nyt menupunkt på Gudhjem Svømmehals hjemmeside, hvor du kan læse idéforslag og prospektet omkring tilbygning af varmtvandsbassin. Læs mere her. Vi arbejder på at den Infrarøde Sauna kan tages i brug inden årsskiftet. Den Infrarøde Sauna bliver placeret i rummet ved siden af kiosken/receptionen, med indgang fra selve svømmehallen. Der kan være op til 4 personer i rummet ad gangen. Vi glæder os til at tage den i brug 🙂
Retningslinjer gældende fra mandag d. 26/10-2020 samt torsdag d. 29/10-2020
De nye restriktioner omkring forsamlingsforbud gældende fra mandag d. 26/10-2020 får umiddelbart ikke indflydelse på Svømmehallens offentlige åbent. Dvs. Morgensvømning, Pensionistsvømning, Motionssvømning samt Offentligt åbent tillader fortsat op til 78 personer i vandet. Anderledes forholder det sig for nuværende med holdtræning jf. nedenstående uddrag fra Kulturministeriets hjemmeside. Vi afventer fortsat nærmere information herom. I Caféen på 1. sal vil det max være tilladt at opholde sig 10 personer fra mandag d. 26/10-2020. Fra torsdag d. 29/10-2020 er der krav om at bære mundbind fra man træder ind af døren til svømmehallen. Man skal have mundbind eller visir på, når man kommer og går ind i omklædningen, og når man forlader stedet - eller opholder sig i fx et loungeområde. Når man har svømmetøj på og går til og fra bassinet, skal man ikke have mundbind eller visir på. HUSK fortsat at benytte håndsprit, opsat ved indgangen samt i omklædningsrum, caféborde m.v. samt at holde afstand! Nedenstående er uddrag fra Kultuministeriets hjemmeside d. 25/10-20 "MÅ SVØMMEHALLER HOLDE ÅBENT FOR ALMINDELIG ADGANG FOR BØRN OG VOKSNE SAMMEN? Ja, f.eks. svømmehaller og fitnesscentre må fortsat holde åbent for almindelig ophold og færdsel på tværs af aldersgrupper. I forbindelse med ét samlet arrangement eller én aktivitet såsom holdtræning, må der maksimalt være 10 personer til stede." "HVOR MANGE MÅ DER VÆRE TIL STEDE I EN SVØMMEHAL ELLER I ET FITNESSCENTER SAMTIDIG? Der må maksimalt være samlet 10 personer til et arrangement eller en aktivitet såsom holdtræning. Almindelig ophold og træning i en svømmehal eller et fitnesscenter betegnes ikke som ét arrangement. Der må derfor være mere end 10 personer til stede i en svømmehal eller et fitnesscenter, hvis disse ikke er en del af samme arrangement." "SKAL MAN HAVE MUNDBIND PÅ I FITNESSCENTRET ELLER SVØMMEHALLEN? Man skal have mundbind på, når man ikke udøver sin idrætsaktivitet. Der vil dog være en undtagelse, hvis aktivitetens natur gør det umuligt at håndtere et krav om mundbind. Det gælder f.eks. i forbindelse med badning eller i et omklædningsrum. Når man går ud af omklædningsrummet i sit idrætstøj, skal man ikke have mundbind eller visir på, heller ikke mellem maskinerne. Tilsvarende i en svømmehal - når man har svømmetøj på og går til og fra bassinet, skal man ikke have mundbind eller visir på. Men man skal have mundbind eller visir på, når man kommer og går ind i omklædningen, og når man forlader stedet - eller opholder sig i fx et loungeområde."  
Nye restriktioner 23/10-2020
Fra på mandag d. 26/10-20 gælder nye restriktioner Gudhjem Svømmehal afventer dog præciserede retningslinjer før vi kan melde endeligt ud, hvad der kommer til at gælde for vores badegæster. Hold dig opdateret her eller på vores facebook-side.
Morgensvømning fra uge 43
Kære alle morgensvømmere, Vi fastholder i disse Corona-tider foreløbigt åbent for morgensvømning mandag til fredag kl. 6.00-9.00. Husk at der er kaffe på kanden til de morgenfriske 🙂 På gensyn!
Opdaterede restriktioner pr 2/10 2020
Svømmehallen har d.d. fået præciserede areal- og antalsrestriktioner fra Kulturministeriet. Det lille forsamlingsforbud om 50 personer gælder IKKE for svømmehaller, og vi må således være op til 78 personer i vandet. Det betyder at vi igen har sat antallet af billetter til Halloween Disco d. 17/10 op til 78 stk. DOG skal skabsnøgler udleveres af livredderen og afsprittes imellem hver bruger. Dvs. at du imod DKK 20,- i depositum hos livredderen får udleveret skabsnøgle - og at den skal afleveres igen når du er færdig med dit besøg hos os. Max-antal af gæster i omklædningen, sauna og caféen er som hidtil - respektér dette, ligesom afstandskrav skal følges!
Halloween Disco
Gudhjem Svømmehal afholder Halloween Disco for børn i alderen 8-13 år - lørdag d. 17. oktober kl. 19-21. Billetter købes her på hjemmesiden - under Arrangementer. Vi ses! 🙂