Nyheder

 

Følg os på facebook!
Ændrede åbningstider uge 26-32 2020
Gudhjem Svømmehal åbner igen for besøgende mandag d. 22. juni kl. 6.00. For at imødekomme retningslinjerne for genåbning - samt det faktum, at Rønne Svømmehal holder lukket pga. renovering frem til medio oktober, har vi udvidet og tilpasset vores åbningstider, foreløbigt for ugerne 26 til og med 32. Det betyder bl.a. at vi har morgensvømning HVER dag kl. 6.00 - 9.00. Derudover er timerne til motionssvømning og offentligt åbent udvidet og tilpasset, så det imødekommer retningslinjerne omkring max antal personer i omklædningsrum (15 personer) samt rengøring og desinficering af offentlige rum. I uge 28 afholder Rønne Svømmeklub Aqua Camp for børn mellem 7 og 12 år i Gudhjem Svømmehal - offentligt åbent/motionssvømning er således begrænset i hverdagene i den uge. Vi glæder os til at se jer!
Aqua Camp uge 28 2020
Der afholdes Aqua Camp for børn i alderen 7-12 år i Gudhjem Svømmehal i uge 28. Læs mere om arrangementet her: AquaCamp 2020
Retningslinjer for genåbning af Gudhjem Svømmehal
Gudhjem Svømmehal genåbner mandag d. 22. juni 2020. Vi har stadig Coronavirus blandt os i samfundet, og vi skal derfor i samarbejde med brugerne af svømmehallen opfylde retningslinierne for genåbning af Svømmehallen. Vær derfor opmærksom på Sundhedsstyrelsens retningslinier generelt samt for brug af svømmehaller. Retningslinierne fremgår også ved opslag i Svømmehallen. * I bassinet skal der være 4 m2 målt på vandets overflade pr. badende gæst - dvs. vi må have 78 gæster i vandet (dog max 50 personer indtil 8/7). * I omklædningsrummene skal der være 2 m2 pr. badende gæst - dvs. vi må have 15 personer i henholdsvis herre- og dameomklædningen ad gangen. * I saunaen gælder også 2 m2 pr. gæst - dvs. max 5 personer ad gangen. * Generelt gælder kravet om at holde mindst 1 meters afstand. Respektér venligst at vi kun må have ovenstående begrænsede antal gæster - og vis hensyn!   * Til morgensvømningen vil morgenkaffen være til rådighed i svømmehallen samt i forhallen - eller man kan bringe koppen med udenfor i det gode vejr. * I Caféen skal der være 2 m2 pr. gæst - dvs. vi må være 38 personer i caféen. * Vi henstiller endvidere til, at man så vidt muligt tager sit eget svømmeudstyr med til morgen- samt motionssvømning. * Nøglerne til skabene i omklædningsrum afsprittes før og efter brug. Vi henstiller derfor til, at man som bruger benytter den opsatte håndsprit i omklædningsrummene inden brug af nøgle. * Håndsprit (70-85% alkohol) er tilgængelig i forhal, omklædningsrum, svømmehal samt café. * Personalet vil sørge for effektiv, synlig og tidsbestemt rengøring og desinficering af badefaciliteter samt kontaktpunkter i øvrigt.   Personer i øget risiko for et alvorligt sygdomsforløb med COVID-19 bør udvise stor forsigtighed ved besøg.
NYHED: Saunagus
Du kan fremover nyde Saunagus v/ Saunagusmester Mie til vores sanseaftener!